aku cuma punya hati

20 November 2016 & 2:25 AM


start je lah macam mana pun. why bother how to start. haih nobody is going to read why i write also. haha i wish someone will. i wish someone will care about me. i wish someone care about how i feel. i wish someone will always there when i need someone. i wish someone will always there. susah lah. susah. sekarang semua benda rasa tak kena. kenapa ha. sebab masih mengharap ke? kalau tahu semua benda akan jadi macamni dari awal dah fikir baik baik. kalau boleh patah balik masa. aku taknak jadi bodoh macamni. betul betul aku bodoh lah selama ni. sekejap je balasan tuhan tu. tapi sekarang semua nya patut dah okay, sebab nabil kan ada. tapi. kenapa semua benda takkan pernah sama dah macam dulu. tak boleh ke semua benda sama je macam dulu. yang berubah nya cuma manusia nya tapi semua perasaan perasaan tak berubah. semua benda baik baik sahaja. why? tak pernah rasa macamni lah. rasa betul betul macam takde ape ape berlaku lah. kita kawan je ke? bila buat moment macamtu boleh pulak nak terasa tapi tak pernah tanya benda apa yang kurang ke. ke semuanya dah cukup. i know we are good. okay. we are good. takde ada yang salah pasal kita. but. can u show me some effort? can you? stop make me feel im unwanted. macam mana nak cakap eh.. hmmmm saya okay. awak pun okay. tapi kita tak pernah okay. what are we? stop... i want to be loved by you.. just that. is that so hard? is that too much to ask for? bukan tak pernah rasa. rasa tu ada. but dont play with my feeling. i get attached too easily. you cant just stay and that whats a couple do. no. theyre not just stay to each other. theyre not just stay loyal to each other. couples should make an effort. you know that? i swear to god. i never know what youre thinking. its very hard to predict... em? bb... okay saya tahu la. saya pun tak berapa bagus. saya pun bukan seorang girlfriend yang bagus dan baik untuk awk. ok i admit that. but at least, ive show you my effort. im sorry :( i cant see your effort :( do you really love me :( stop :( stop make me feel curious :( awk tau, this kind of feeling is so hurt....... it hurts alot. awk rasa saya terlalu banyak fikir sgt ke? awk rasa saya camtu ke? apa yang saya cakap semua ni tak betul ke? saya taktahu. saya taktahu. saya rasa awk pun rasa benda yang sama macam yg saya rasa. tapi awk tak ambil serius kot benda mcmni. and why should i ???????????? because i love you. i love you alot. saya tahu awk tahu yang saya memang sayang sangat sangat kat awk. and its hard for me to show it. ke salah aku ha? ke aku yang mengharapkan benda yang tak akan pernah berlaku pun? tak suka lah ada perasaan macamni. series. SAMPAI BILA MASYITAHHHH, SAMPAI BILAAAAAAAAAAAAAAAAA ARGH


Older Post | Newer Post
princess fiona


 photo 8d3bdc0c-bf00-4baa-b447-890ba6c16693_zps4234cf27.jpg

syi//16


pie