2017

22 April 2017 & 2:26 AM

its freaking 2017 y'all. i cant believe i oredi 19. wew. its too early to get married but its never too late to get married πŸ˜† lookkk sampai blog pun dah ada emoji. wow im shocked πŸ˜‚ apa apa lah. dah besar pun. i never thought im going to be this besar. because i never imagined jadi orang besar ni takde lah begitu teruk pun tapi bila dah kena survive hidup sendiri without my parents i was like "waw, life is hard!" most of the time la tapi sometimes fun gila sebab macam xde la kena control sangat look i very jahat 😑 ish ish kenapa emoji emoji dia ni macam susah je nak letak dengan ada code yang sgt banyak impossible kot kalau nak hafal tapi nak guna tapi kalau nak tekan banyak banyak kali sangat menyusahkan???????? takpelah kita guna sahaja lah tanpa banyak bunyi sebab benda ni dia macam takde lah begitu penting tapi takpelah sebab kita pun macam baru tau kan dia baru ada takpe.

sorry my english was not good but not that bad. sukati lah. aku punya blog. bahasa apa pun aku nak guna ikut suka hati aku lah. takde benda lah nak cakap. tapi rasa macam nak tulis sesuatu. you know what? my life has changed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! after the accident. MY FREAKING WHOLE DAMN LIFE! macam apatu perasaan ni dilahirkan semula. semua benda dah tak sesempurna dulu. padan muka aku merempit lagi malam malam. semua salah teh o ais limau. tapi lepas tu tak membuatkan aku untuk membenci teh o ais limau pun. kelingnya ayat. you know my hand???????????????????????????????????????????? woah i cannot lah talk about my hand. i feel very cacat. this is very banyak banyak banyak punya cacat. bila ada benda terkoyak kan, kita jahit dia bagi ketat or whatsoever kita panggil dia so bila dia terkoyak kita jahit kan then dia akan jadi macam melekat kan eh bukan melekat kalau baju koyak tak nampak sangat lah kalau koyak tapi ini tangan kot!! boleh imagine tak kalau tangan terkoyak? WOW IM ABOUT TO GET MAD AT MYSELF. hati aku tiba tiba rasa terbakar sebab marahkan diri sendiri. susahlah nak explain rasa tu macam mana. kena rasa baru tahu lah sebab benda ni macam tak pernah jadi kat sesiapa pun. but im so lucky takde jari yg putus 😭😭😭😭😭😭😭 tak nak lah cakap pasal ni. tak suka lah. nak jawab soalan je sebenarnya tapi rasa macam nak tulis sikit sikit tapi ni macam banyak je... oklah.

Sooooooooooo, lets begin πŸ˜‹
1. What’s your philosophy in life?
- i just want to be happy. with you. with my family. and also with myself. 😊
2. What’s the one thing you would like to change about yourself?
- everything.
3. Are you religious or spiritual?
- religious lah kot. soalan ni mcam tak faham je.... 
4. Do you consider yourself an introvert or an extrovert?
- wthhhhhhhhhhh is this.
5. Which parent are you closer to and why?
- dua dua pun rapat, kalau mak marah pergi kat ayah. kalau ayah marah em... ayah xpernah marah.
6. What was the best phase in your life?
- masa sekolah rendah. sebab my life full of love πŸ’•πŸ’–πŸ’•
7. What was the worst phase in your life?
- 17, 18, 19. sebab i accident all the time!!!!!!!!!!!!!!!! πŸ’€
8. Is what you’re doing now what you always wanted to do growing up?
- no no and no. ada lah sikit. but not everything la.
9. What makes you feel accomplished?
- bila boleh jawab soalan masa final. thats unpredictable!!!!!!!!!!!!! seba study pun sehari sebelum final. macam hare. 
10. What’s your favorite book/movie of all time and why did it speak to you so much?
- takde takde i dont read books. and i dont remember movies.
11. What is a relationship deal breaker for you?
- apa?
12. Are you more into looks or brains?
- looks. hahahahhhahaahha kena la mengaku.
13. Would you ever take back someone who cheated?
- i am the one who cheated. and no one ever take me back. sorry. sorry. i je cheated. i didnt mean. sorry. πŸ˜”
14. How do you feel about sharing your password with your partner?
- i feel nothing because its nothing. i dont have any secret. tapi nasib baik wasep takde ps kalau ada matilah aku. πŸ˜– haha
15. When do you think a person is ready for marriage?
- bila dia dah macam matang sikit because i dont eh taktahu la kalau dia rasa nak kawin dah dia kawin je la sebab dia eh xtahu la.
16. What kind of parent do you think you will be?
- good one. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
17. What would you do if your parents didn’t like your partner?
- ill break up with him.
18. Who is that one person you can talk to about just anything?
- my boyfriend? tapi tak semua pun. semua jugak la. 90%
19. Do you usually stay friends with your exes?
- we are friend 😰😰
20. Have you ever lost someone close to you?
- many people meh. so sad.
21. If you are in a bad mood, do you prefer to be left alone or have someone to cheer you up?
- i prefer to be alone sebab nanti asyik rasa nak marah je kesian orang yang ada dekat nanti. huhu
22. What’s an ideal weekend for you?
- sleep 24/7. date. πŸ’
23. What do you think of best friends of the opposite sex?
- thats even better that sama jantina. they all lagi trusted. huhhhh
24. Do you judge a book by its cover?
- yes.
25. Are you confrontational?
- whats that.?
26. When was the last time you broke someone’s heart?
- 2 years ago. im sorry for that.. my heart broke tooo mennnnnn.
27. Would you relocate for love?
- what? i have someone new. no. ape soalan ni.
28. Did you ever write a journal?
- no. i prefer diary.
29. What are you most thankful for?
- him.
30. Do you believe in second chances?
- tengoklah keadaan. tapi i believe la huhu
31. What’s the one thing that people always misunderstand about you?
- i am jahat?????? maybe. idk. i never ask people. 
32. What is your idea of a perfect vacation?
- i wanna go with someone i love. i dont care where we want to go. its already perfect when with him 😌😌
33. What did your past relationship teach you?
- dont be stupid bitch 😷 i am that bitch
34. What are your thoughts on online dating or tinder?
- taktahu lah. tak pernah rasa. taknak rasa. 
35. What’s on your bucket list this year?
- i want to get married. in my dream la sia. 
36. When have you felt your biggest adrenaline rush?
- melastik bintang - adrenalin??????????
37. What is the craziest thing you’ve ever done and would you do it again?
- rahsia. tapi taknak buat dah. sumpah menyesal gila babi punya.
38. If a genie granted you 3 wishes right now, what would you wish for?
- i wanna get married.
- i want him.
- i want to be rich.
39. What’s your biggest regret in life?
- losing you.............πŸ’”................... macam apa je aku ni.
40. What do you think about when you’re by yourself?
- i want to change my life..................... so much...................... 

THANK YOUUUUUUUUUUUUUUUU. πŸ˜πŸ˜œπŸ˜›


Older Post
princess fiona


 photo 8d3bdc0c-bf00-4baa-b447-890ba6c16693_zps4234cf27.jpg

syi//16


pie